חברה משובחת? יש! ואוכל מצוין? לזה ידאג שף פרטי לערב חברה
ישנן המון דרכים ופעילויות לחגוג עם העובדים את אירוע החברה! עם זאת, אחרי בדיקות והשוואות, מרבית מנהלות משאבי האנוש בוחרות לחגוג את אירוע החברה בארוחת שף! איך ניתן להסביר את זה? לא משנה מיהו הארגון, מיהם לקוחותיו וכמה עובדים יש בו – הרי שמטרת העל של אירוע החברה נותרת זהה: גיבוש! והדרך היעילה, המהנה והטעימה ביותר להתגבש דרכה? אוכל כמובן! אוכל טוב מקרב בין לבבות, מייצר שפה משותפת, מפנק, מענג ומלכד את העובדים סביב טעמים, מרקמים וצבע.
באירוע חברה, הציפייה היא לקצת יותר מאוכל טוב – הציפייה היא לחוויה מרגשת ומשמעותית! אוכל – טעים, משובח ומעניין ככל שיהיה, לא מספיק בכדי ליצור את אפקט ה-WOW אצל העובדים. אווירה מדויקת, שירות מצוין וכלי הגשה מרהיבים – אלו הם "התבלינים הסודיים" שמוסיף שף פרטי לאירועים באירועי החברה!
מסעדה VS שף פרטי לערב חברה – מה ההבדל?
כאמור, המון אירועי חברה (אם לא רובם), נחגגים עם אוכל! וכך, עולה באופן טבעי השאלה איך כדאי לחגוג: במסעדה יוקרתית או עם שף פרטי? זכרו כי למרות שהאירוע מתואר כאירוע של החברה, הוא אירוע עבור העובדים – ההון היקר לכם שאתם רוצים להודות לו ולשמר אותו. לא שאין מסעדות טובות שראויות שתחגגו בהן, אלא שהחוויה הכללית עם שף פרטי, בהכרח תהיה מיוחדת, מרגשת וזכירה יותר!
אז מהם ההבדלים ומה הופך את ארוחת השף למומלצת יותר?
- יש לכם גמישות מלאה בבחירת לוקיישן הארוחה: מרופטופ תל אביבי-שיקי ועד החצר הפרטית בביתו של המנכ"ל
- התפריט נתפר באופן אישי לתקציבכם, הקונספט שתרצו והעדפותיכם הקולינאריות
- המטבח פתוח וחשוף אליכם, ותהליך הכנת המנות הינו "אטרקציה" נוספת באירוע החברה השנתי שלכם
- השף מבשל אך ורק עבור אירוע החברה שלכם! המשאבים ותשומת הלב מוקדשים רק להכנת הארוחה עבורכם
- אנשי הצוות והשירות באירוע עובדים אך ורק בשבילכם! המשמעות היא שתזכו בחוויית שירות אינטימית ואישית לאורך כל האירוע
בניית תפריט לאירוע חברה – איך עושים את זה?
שף פרטי לערב חברה אינו שף פרטי לארוחות שף פרטיות, ואת זה חשוב לזכור. מטרת האירוע היא לשמח את העובדים, לגבש אותם אחד עם השני ולהעניק להם חוויה משובחת של טעמים. הצלחת האירוע מותנית בתפריט מוצלח! ומה מגדיר את התפריט כמוצלח? התאמתו להעדפותיהם הקולינאריות של כל העובדים בארגון! ולכן, לפני שסוגרים קונספט ובונים תפריט לאירוע חברה, כדאי מאד לברר עם העובדים האם יש להם רגישות לחומר גלם מסוים, אם תפריטם מתבסס על אורח חיים ספציפי וכיוצא בזה. בהתאם, יבנה תפריט מדויק שכל העובדים, מכל המחלקות, יוכלו ליהנות ממנו!